Vrienden/Sponsoren

Triathlons zijn populair

Onze ambitie is het verder professionaliseren van het evenement en het samenwerken met scholen om scholieren kennis te laten maken met de triatlon.

 

Sponsoren

Met de bijdrage van onze sponsoren kunnen we onze ambities waar maken.  Daarom zijn wij zo blij met onze sponsoren en zijn we op zoek naar nieuwe sponsoren, zoals Chiropractie Zutphen.

 

Chiropractie Zutphen 

Chiropractie Zutphen is gevestigd in het Emerhuys in Zutphen en gespecialiseerd in de behandeling van rug- en nekklachten. Omdat meer en beter bewegen bij onze praktijk hoog in het vaandel staat, vinden wij het belangrijk om lokale evenementen te ondersteunen die hier aan bijdragen. We zijn daarom trots hoofdsponsor te zijn van de 1/16 afstand  van de Triatlon Zutphen. Juist omdat deze afstand zo laagdrempelig is voor iedereen die een keer aan de triatlon wil proeven. Chiropractor Ivar Schenk heeft zelf een grote passie voor sport en speciaal voor triatlon. Hij zal deelnemen op de 1/8 afstand en hoopt net zoals vorig jaar weer op een mooi en gezellig evenement!
Voor meer info over de praktijk: www.chiropractie-zutphen.nl

 

Sponsors en Vrienden

 

Wij zoeken

Ondernemers die hun bedrijf willen promoten net zoals Chiropractie Zutphen en de andere bedrijven die zijn opgenomen in de banner.

 

Wilt u?

  • Uw bedrijfsnaam koppelen aan dit evenement?
  • Ons sponsoren?
  • Uw ideeën met ons bespreken?

…dan gaan wij heel graag met u in gesprek.

 

Contactpersonen:

Ivar Schenk email: sec.triatlonzutphen@gmail.com
René Wientjes email: vrz.triatlonzutphen@gmail.com